7 minuter kvar!

Sen är det 2010!

Nytt nyårslöfte!

Insåg nu att de tidigare det riktiga nyårslöftet i självaverket ska vara att bli nyttig, inga mer chips, inga mer läskedrycker, inga mer glassar.
Nu ska jag faktiskt gå ner i vikt är trött på att vara överviktig, vill gå ner, ska försöka börja träna. Även om det får problem med skolan då. Men jag ska göra mitt absolut bästa.

Mindre än en timma kvar!

Nu är det bara en timma kvar på 2009! Nyårsafton var sådär..

Nervositeten sprider sig!

Helt klart! Nu när jag sitter och kollar på TV:n så verkligen njuter jag av alla små smällar och knallar där ute. Det är en mysig känsla. Trots det har jag av någon konstig anledning, ångest.

Ångest är det värsta i hela mitt liv.
Jag ser på ångest som en börda, som något som kramar en hårt och inte vill släppa.. När jag har ångest känns det också alltid som om det är mitt fel, alltså sakerna jag har ångest över. Men jag hoppas på en sak nu inför 2010:

Nytt år, nytt liv.

5 timmar kvar!

Tolvslaget, jag är nästan nervös.. Jag har alltid älskat nyår och dess tillbehör, som t.ex. smällare och raketer. Men för några dagar sedan så tyckte jag att nyår var överskattat och uppblåst. Har ändrat åsikt nu helt klart.

"Hur ska du fira?" tänker ni säkert.

Jodå, jag ska börja det nya året med att vara grymt avslappnad och bara mysa med min fina katt, sen ska jag bara kolla ut och njuta av de vackra, färgglada fyrverkerierna. Idag ska jag sitta bänkad framför soffan och kolla "Sleepless in Seattle". Kommer kanske ropa gott nytt år till dom där nere, men annars bara ta det grymt lugnt.

Nu är det bara 5 timmar kvar...

2009

Nya året är på gång med spänning, mystiken tätnar.
Det känns i hela luften att 2009 snart kommer vara borta, och det nya året tar sin plats. Kommer nog kunna blogga en hel del ikväll, men jag lovar inget. Nu ska jag försöka njuta och ha en bra kväll, jag önskar att ni andra får samma sak. Som sagt, Gott nytt år!

Nyårsafton - Klart min grej! ...eller?

Okej, here goes.
Nyårsafton, dagen för festande, dagen för fyrverkerier, dagen för att vara glad och peppad. Men jag måste säga att är det något jag INTE längtar till så är det tolvslaget ikväll.

2010, det ser fult ut?
Ja, men det är klart det minsta problemet. Känner mig grymt opeppad att gå till skolan igen. Jag vill bara vara fast i det här sköna jullovet föralltid. Men trots att skolan börjar, och trots att 2010 ser fullt ut så måste jag säga att jag har lite förväntningar. 2009, har nämligen varit ett ganska dåligt år ändå, så frågan är; "Vad kan bli värre?"
Jag vill att 2010 ska bli mitt år, där allt gå bra och jag är stjärnan. Jag har varit skymd i skuggorna för länge, men dem dagarna är borta nu! Min tid är kommen! (Oväntad vändning med tanke på att inlägget började så negativt)

2010 ska ha (så som alla andra år) härliga nyårslöften!
Kan bara inte komma på vad jag ska lova, tyvärr. Å andra sidan skulle jag kunna försöka göra en liten lista;
  • No candy! Visst, godis är gott, men skenet bedrar.
  • Hitta något intresse att göra på fritiden.
  • Ha kvar denna blogg året ut.
  • Ha ett kanon år.
Kommer inte lyckas hålla dessa löften. Utmaningar är ju när man tänker efter ganska kul? Men vi hörs senare, chaio!


Välkommen till mina nya blogg?!

En ny vattendroppe har nu tillkommit i det stora blogghavet här i världen. Min blogg, Defused.

Denna blogg kommer vara minst lika meningslös och besökslös som de flesta bloggar här i Sverige. Utom det faktum att Defused är anonym, exciting huh? Ingen i min närhet kommer känna till att jag har den här bloggen.

Bloggen kommer inte vara skriven i "patetisk form".

När jag säger "Patetisk form" menar jag ungefär att man skriver såhär; "Tjabbaaaa! Idag var jag i skolan, sucksucksuck! Vi börja med NO sen So sen musik sen bild... SEEEEN så gick jag hem och åt mellis sen så kolla jag tv, vad har ni gjort idag då sötnosar?? :)"

Det är den värsta sortens bloggar som jag vet.

Men nu bäste läsare råder jag dig till att luta sig tillbaka och läsa min blogg. Hoppas du finner den intressant!



Chaio!

RSS 2.0